Søg
Close this search box.

Lysterapibehandling til smukkere og sundere hud med valg af de 3 mest anvendte  lysfrekvenser, nemlig Rød , Blå og Gul (Læs mere om farvefrekvenserne under "Valg af farvefrekvens") samt NIR (Nær Infrarød) frekvens, til netop dit behov.

 • Giver glød, udglatter og gør huden mere klar og frisk
 • Forbedrer hudens struktur og udseende
 • Forbedrer hudens elasticitet, som reducerer og forebygger rynker og fine linjer
 • Minimerer porer og bekæmper urenheder/akne samt justerer hudens talg produktion
 • Kan hjælpe med at reducere inflammation/betændelsestilstande såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem i huden
 • Til behandling af aknear / ar
 • Stimulere kollagen og elasticiteten i cellerne og aktiverer blodcirkulationen som bidrager med hudfornyelsen - særdeles velegnet til en hud hvor de første ældningstegn viser sig

Det er kendt fakta, at lys kan afhjælpe forskellige hudproblemer f.eks. hæmme dannelsen af melaninpigment (pigmentering), bekæmpe hudinflammation såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem i underhuden samt forbedre fremtoningen af ar og rynker.

Frarådes til behandling af Melasma!

Vores SKINlight lysterapi produkter bruges i dag hos flere skønhedsklinikker og gør en markant forskel.

OBS: Vi er registreret virksomhed af “Medicinsk udstyr” hos lægemiddelstyrelsen, Se vores registrering her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/udstyr/registrering/liste-over-registrerede-virksomheder/

*) Ansvarsfraskrivelse (Påkrævet) - Om individueller resultater af behandlingen:

OBS: Alle behandlingsresultater beskrevet og dokumenteret her på siden, er alle udarbejdet i samarbejde med egne testpersoner!

Effekten af behandlingen varierer, afhængig af din egen hudtilstand, dit eget engagement og andre udefrakommende, individuelle faktorer, hvilket betyder, at dine egne behandlingsresultater kan variere i forhold til hvad du ser beskrevet.

 

Rød (~630 -760 nm):

En af de mest kraftfulde farver til at øge blodcirkulationen. Stimulerer hudcellerne til at udskille collagen, så der opnås en fast og glat hudstruktur.
Det røde lys trænger 8-10mm ned og er egnet til alle hudtyper. Det stimulerer fibercellerne og opvarmningen forbedrer blodcirkulationen og collagen, som medvirker til at reducere rynker og gør huden mere elastisk og glat.

Bruges også til behandling af aknear / ar.

Blå (~460 nm):

Har en fremragende effekt på at afhjælpe hudinflammation såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem samt forbedre følsom hud.
Det blå lys, som trænger ca. 0,5mm ned, har en lindrende virkning og er egnet til hud, som er følsom, fedtet og med tendens til hududslæt. Det kan justere hudens talg-udskillelse, og dermed effektivt bearbejde hudproblematikker og hudorme med et forskønnende resultat.

Gul (~590 nm):

Forbedrer blodcirkulationen og hæmmer melaninproduktionen (pigmentering), så mørke pletter, fregner og urenheder lysnes.

NIR Nær Infrarød (~850 nm):

Infrarød påvirker hudens overflade og de dybere hudlag, ved at "opvarme" hudens eget væv indefra, og får dermed lysbølgerne til at trænge dybere ned. Dette stimulerer kollagen produktionen og elasticiteten i vævet. Blodcirkulationen fremmes og iltningen af huden forbedres, og giver huden en smukkere og syndere glød.

Derudover hjælper NIR, Nær infrarød kroppen med, at udskille toksiner, samt balancere kortisolniveauet (kroppen primære stresshormon).

OBS: Kombiner din lysbehandling med NIR infrarød funktionen og opnå en dybere effekt af din behandling.

-NIR er ikke en for øjet synlig frekvens, men aktiveringen heraf ses ved, at "NIR" er tændt i fjernbetjeningens display.

Frarådes til behandling af Melasma!

Vi anbefaler at starte med et boost forløb over 6-8 uger med følgende anvendelse:

Anvendelse af halsmasken 3 gange ugentligt med din/dine foretrukne farve(r). Din behandlingstid må gerne ligge mellem 20-30 min. per lys, per behandling.

Anvendelse af masken 3 x ugentligt med din/dine foretrukne farve(r).

Ønsker du at arbejde med flere farver, del da din behandlingstid op i intervaller af f.eks. 20 + 20 min. eller 20 + 30 min. med hver farve lige efter hinanden.

- Sørg for at give din hud de fornødne hviledage til genopbygning****

OBS: Kombiner dine lysfrekvenser med aktivering af "NIR funktionen", for en dybere effekt af din behandling.

Arbejd med flere farvefrekvenser i din behandlingstid, eks. 15 minutter med rødt lys for kollagenboost og hudforfinelse efterfulgt af blåt lys for,  at forbedre følsom, sensitiv hud.

Behandlingen tager 100% udgangspunkt i de krav, du måtte have til halsmasken lige præcis den dag, du bruger den.

OBS: Kombiner dine lysfrekvenser med aktivering af "NIR funktionen", for en dybere effekt af din behandling.

Pssst...værd at vide:

Ud fra personlige erfaringer med lysterapi kan det være gavnligt, at før-behandle sin hud med en peeling så døde hudceller er væk fra hudens overflade, og lyset og dine efterfølgende hudplejeprodukter dermed har de bedste betingelser for, at blive optaget.

 

 • SKINlight PLUS lysterap hals & Décolletté maske
 • Trådløs fjernbetjening samt oplader
 • Justeringsrem for bedste pasform
 • Opbevaringspose
 • Dansk brugermanual

Trin 1: Rens huden på hals og bryst før behandlingen. Halsmasken bruges på ren hud.

Trin 2: Tag Halsmasken ud og fjern beskyttelsesfilmen (kun første gang) og isæt derefter stopperne.

Trin 3: Fastgør og juster stroppen omkring din hals og tilslut den opladte fjernbetjening.

Trin 4: Tænd for halsmasken ved at holde "power" knappen inde og vælg herefter din foretrukne lysfrekvens, intensitet og tid -  Læn dig tilbage og nyd din pause fra hverdagen!

OBS: ved at til vælge "NIR" funktionen til din behandling, opnår du en dybere og mere intens behandling.

Trin 5: Behandlingen stopper selv når tiden er udløbet. Ønsker du at lave en kombinationsbehandling med flere farver, startet du bare din behandling forfra med den ønskede farve og indstilling.

Trin 6: Efter endt behandling rengøres din halsmaske (vi anbefaler vores specielle Cleanisept Wipes, som både rengøre og desinficerer på samme tid, uden at skade silikonen) og herefter lægges halsmasken i opbevaringsposen, klar til din næste behandling.

OBS: Husk at oplad din trådløse fjernbetjening, så den også er klar til din næste behandling  - Opladetid ca. 1-2 timer afhængig af batteri niveau.

 

 • Undgå at sænke halsmasken i vand
 • Anvend ikke rengøringsmidler på halsmasken. Vi anbefaler desinficerende engangsservietter UDEN alkohol. Kan købes på shoppen, se varen Cleanisept Wipes Rengøringsservietter
 • Opbevar halsmasken i opbevaringsposen, når den ikke er i brug

Under vores FAQ kan du læse svar på alle de spørgsmål vi har fået fra kunder igennem tiden.

Lidt eksempler:

Hvordan virker lysterapi?

Lysterapi fungerer ved at stimulere hudcellerne til at producere mere kollagen og øge blodcirkulationen, hvilket kan bidrage til at forbedre hudens elasticitet, reducerer rynker/linjer og fremme helingen af hudproblematikker.

Dette sker ved at eksponerer huden for specifikke bølgelængder af lys, der absorberes af cellerne og omdannes til energi.

Er der nogen bivirkninger?

LED lyset som bruges i alle vores SKINlight produkter  bliver ikke varmt og indeholder netop ingen UVA og UVB stråler, som er de skadelige for huden.

Kan lysterapi halsmasken bruges andre steder på kroppen?

Ja, absolut! Alle steder hvor masken kan placeres, så den dækker det ønskede område, f.eks. hænder, ben, arme, osv.

Har de forskellige farver en betydning?

Ja. Halsmasken har 3 forskellige lysfrekvenser med hver deres virkende effekt samt den meget effektive "NIR" Nær Infrarød funktion. Læs mere under "valg af farvefrekvens".

Kommer der rabat på lysterapiprodukterne?

Der kan forekomme rabat på produkter i shoppen ved kampagneperioder.
Men du kan tilmelde dig kundeklubben, så får du en lækker velkomstpris på alle vores lysterapi produkter.

 

SKINlight PLUS Lysterapi Hals & Décolleté – Luksus version m. infrarød – NYHED!

2.199,00 kr.

NY LUKSUS VERSION! – De veldokumenterede SKINlight lysterapifrekvenser nu i ny luksus version –  Bøjelig og fleksibel silikone som former sig efter lige netop din hals og Décolleté, og sikre en optimal pasform under hele behandlingen.

SKINlight PLUS lysterapi halsmasken adskiller sig derudover med en helt ny indstilling –  nemlig NIR (Nær infrarød nm. 850) som er den mest “potente” lysfrekevens kombination, for en dyb og aldeles effektiv behandling på klinik niveau.

“NIR” funktionen kan aktiveres på alle lysfrekvenser for en endnu dybere behandling – Dette er ikke en mulighed på størstedelen af andre masker på markedet og er en ekstra funktion vi vælger, at tilbyde i vores nye SKINlight PLUS luksus version.

Vores SKINlight lysterapifrekvenser er de eneste på markedet med så omfattende en dokumentation/validens for dets virkning og effekt, se vores dokumenterede før og efter billeder her: https://shopmedicoline.dk/foer-og-efter-billeder/

Lysterapibehandling til smukkere og sundere hud med valg af de 3 mest anvendte  lysfrekvenser, nemlig Rød , Blå og Gul (Læs mere om farvefrekvenserne under “Valg af farvefrekvens”) samt NIR (Nær Infrarød) frekvens, til netop dit behov i en og samme maske!

 • Giver glød, udglatter og gør huden mere klar og frisk
 • Forbedrer hudens struktur og udseende
 • Forbedrer hudens elasticitet, som reducerer og forebygger rynker og fine linjer
 • Minimerer porer og bekæmper urenheder/akne samt justerer hudens talg produktion
 • Kan hjælpe med at reducere inflammation/betændelsestilstande såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem i huden
 • Til behandling af aknear / ar
 • Stimulere kollagen og elasticiteten i cellerne og aktiverer blodcirkulationen som bidrager med hudfornyelsen – særdeles velegnet til en hud hvor de første ældningstegn viser sig

Det er kendt fakta, at lys kan afhjælpe forskellige hudproblemer f.eks. hæmme dannelsen af melaninpigment (pigmentering), bekæmpe hudinflammation såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem i underhuden samt forbedre fremtoningen af ar og rynker.

Vores SKINlight lysterapi produkter bruges i dag hos flere skønhedsklinikker og gør en markant forskel.

OBS: Vi er registreret virksomhed af “Medicinsk udstyr” hos lægemiddelstyrelsen, Se vores registrering her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/udstyr/registrering/liste-over-registrerede-virksomheder/

 

Lysterapibehandling til smukkere og sundere hud med valg af de 3 mest anvendte  lysfrekvenser, nemlig Rød , Blå og Gul (Læs mere om farvefrekvenserne under "Valg af farvefrekvens") samt NIR (Nær Infrarød) frekvens, til netop dit behov.

 • Giver glød, udglatter og gør huden mere klar og frisk
 • Forbedrer hudens struktur og udseende
 • Forbedrer hudens elasticitet, som reducerer og forebygger rynker og fine linjer
 • Minimerer porer og bekæmper urenheder/akne samt justerer hudens talg produktion
 • Kan hjælpe med at reducere inflammation/betændelsestilstande såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem i huden
 • Til behandling af aknear / ar
 • Stimulere kollagen og elasticiteten i cellerne og aktiverer blodcirkulationen som bidrager med hudfornyelsen - særdeles velegnet til en hud hvor de første ældningstegn viser sig

Det er kendt fakta, at lys kan afhjælpe forskellige hudproblemer f.eks. hæmme dannelsen af melaninpigment (pigmentering), bekæmpe hudinflammation såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem i underhuden samt forbedre fremtoningen af ar og rynker.

Frarådes til behandling af Melasma!

Vores SKINlight lysterapi produkter bruges i dag hos flere skønhedsklinikker og gør en markant forskel.

OBS: Vi er registreret virksomhed af “Medicinsk udstyr” hos lægemiddelstyrelsen, Se vores registrering her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/udstyr/registrering/liste-over-registrerede-virksomheder/

*) Ansvarsfraskrivelse (Påkrævet) - Om individueller resultater af behandlingen:

OBS: Alle behandlingsresultater beskrevet og dokumenteret her på siden, er alle udarbejdet i samarbejde med egne testpersoner!

Effekten af behandlingen varierer, afhængig af din egen hudtilstand, dit eget engagement og andre udefrakommende, individuelle faktorer, hvilket betyder, at dine egne behandlingsresultater kan variere i forhold til hvad du ser beskrevet.

 

Rød (~630 -760 nm):

En af de mest kraftfulde farver til at øge blodcirkulationen. Stimulerer hudcellerne til at udskille collagen, så der opnås en fast og glat hudstruktur.
Det røde lys trænger 8-10mm ned og er egnet til alle hudtyper. Det stimulerer fibercellerne og opvarmningen forbedrer blodcirkulationen og collagen, som medvirker til at reducere rynker og gør huden mere elastisk og glat.

Bruges også til behandling af aknear / ar.

Blå (~460 nm):

Har en fremragende effekt på at afhjælpe hudinflammation såsom akne, psoriasis, rosacea, perioral dermatitis og eksem samt forbedre følsom hud.
Det blå lys, som trænger ca. 0,5mm ned, har en lindrende virkning og er egnet til hud, som er følsom, fedtet og med tendens til hududslæt. Det kan justere hudens talg-udskillelse, og dermed effektivt bearbejde hudproblematikker og hudorme med et forskønnende resultat.

Gul (~590 nm):

Forbedrer blodcirkulationen og hæmmer melaninproduktionen (pigmentering), så mørke pletter, fregner og urenheder lysnes.

NIR Nær Infrarød (~850 nm):

Infrarød påvirker hudens overflade og de dybere hudlag, ved at "opvarme" hudens eget væv indefra, og får dermed lysbølgerne til at trænge dybere ned. Dette stimulerer kollagen produktionen og elasticiteten i vævet. Blodcirkulationen fremmes og iltningen af huden forbedres, og giver huden en smukkere og syndere glød.

Derudover hjælper NIR, Nær infrarød kroppen med, at udskille toksiner, samt balancere kortisolniveauet (kroppen primære stresshormon).

OBS: Kombiner din lysbehandling med NIR infrarød funktionen og opnå en dybere effekt af din behandling.

-NIR er ikke en for øjet synlig frekvens, men aktiveringen heraf ses ved, at "NIR" er tændt i fjernbetjeningens display.

Frarådes til behandling af Melasma!

Vi anbefaler at starte med et boost forløb over 6-8 uger med følgende anvendelse:

Anvendelse af halsmasken 3 gange ugentligt med din/dine foretrukne farve(r). Din behandlingstid må gerne ligge mellem 20-30 min. per lys, per behandling.

Anvendelse af masken 3 x ugentligt med din/dine foretrukne farve(r).

Ønsker du at arbejde med flere farver, del da din behandlingstid op i intervaller af f.eks. 20 + 20 min. eller 20 + 30 min. med hver farve lige efter hinanden.

- Sørg for at give din hud de fornødne hviledage til genopbygning****

OBS: Kombiner dine lysfrekvenser med aktivering af "NIR funktionen", for en dybere effekt af din behandling.

Arbejd med flere farvefrekvenser i din behandlingstid, eks. 15 minutter med rødt lys for kollagenboost og hudforfinelse efterfulgt af blåt lys for,  at forbedre følsom, sensitiv hud.

Behandlingen tager 100% udgangspunkt i de krav, du måtte have til halsmasken lige præcis den dag, du bruger den.

OBS: Kombiner dine lysfrekvenser med aktivering af "NIR funktionen", for en dybere effekt af din behandling.

Pssst...værd at vide:

Ud fra personlige erfaringer med lysterapi kan det være gavnligt, at før-behandle sin hud med en peeling så døde hudceller er væk fra hudens overflade, og lyset og dine efterfølgende hudplejeprodukter dermed har de bedste betingelser for, at blive optaget.

 

 • SKINlight PLUS lysterap hals & Décolletté maske
 • Trådløs fjernbetjening samt oplader
 • Justeringsrem for bedste pasform
 • Opbevaringspose
 • Dansk brugermanual

Trin 1: Rens huden på hals og bryst før behandlingen. Halsmasken bruges på ren hud.

Trin 2: Tag Halsmasken ud og fjern beskyttelsesfilmen (kun første gang) og isæt derefter stopperne.

Trin 3: Fastgør og juster stroppen omkring din hals og tilslut den opladte fjernbetjening.

Trin 4: Tænd for halsmasken ved at holde "power" knappen inde og vælg herefter din foretrukne lysfrekvens, intensitet og tid -  Læn dig tilbage og nyd din pause fra hverdagen!

OBS: ved at til vælge "NIR" funktionen til din behandling, opnår du en dybere og mere intens behandling.

Trin 5: Behandlingen stopper selv når tiden er udløbet. Ønsker du at lave en kombinationsbehandling med flere farver, startet du bare din behandling forfra med den ønskede farve og indstilling.

Trin 6: Efter endt behandling rengøres din halsmaske (vi anbefaler vores specielle Cleanisept Wipes, som både rengøre og desinficerer på samme tid, uden at skade silikonen) og herefter lægges halsmasken i opbevaringsposen, klar til din næste behandling.

OBS: Husk at oplad din trådløse fjernbetjening, så den også er klar til din næste behandling  - Opladetid ca. 1-2 timer afhængig af batteri niveau.

 

 • Undgå at sænke halsmasken i vand
 • Anvend ikke rengøringsmidler på halsmasken. Vi anbefaler desinficerende engangsservietter UDEN alkohol. Kan købes på shoppen, se varen Cleanisept Wipes Rengøringsservietter
 • Opbevar halsmasken i opbevaringsposen, når den ikke er i brug

Under vores FAQ kan du læse svar på alle de spørgsmål vi har fået fra kunder igennem tiden.

Lidt eksempler:

Hvordan virker lysterapi?

Lysterapi fungerer ved at stimulere hudcellerne til at producere mere kollagen og øge blodcirkulationen, hvilket kan bidrage til at forbedre hudens elasticitet, reducerer rynker/linjer og fremme helingen af hudproblematikker.

Dette sker ved at eksponerer huden for specifikke bølgelængder af lys, der absorberes af cellerne og omdannes til energi.

Er der nogen bivirkninger?

LED lyset som bruges i alle vores SKINlight produkter  bliver ikke varmt og indeholder netop ingen UVA og UVB stråler, som er de skadelige for huden.

Kan lysterapi halsmasken bruges andre steder på kroppen?

Ja, absolut! Alle steder hvor masken kan placeres, så den dækker det ønskede område, f.eks. hænder, ben, arme, osv.

Har de forskellige farver en betydning?

Ja. Halsmasken har 3 forskellige lysfrekvenser med hver deres virkende effekt samt den meget effektive "NIR" Nær Infrarød funktion. Læs mere under "valg af farvefrekvens".

Kommer der rabat på lysterapiprodukterne?

Der kan forekomme rabat på produkter i shoppen ved kampagneperioder.
Men du kan tilmelde dig kundeklubben, så får du en lækker velkomstpris på alle vores lysterapi produkter.

 

Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop