Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Medicoline Health and Beauty Awareness ApS
Søndre Viaduktvej 11
DK-4600 Køge
Telefon: +45 3616 6488
E-mail: info@medicoline.dk
CVR-nr.: 33046960

Betingelserne er gældende for køb af varer til levering i Danmark, OBS: der er andre fragtpriser og leveringstider til Grønland og Færøerne. (Kontakt kundeservice på info@medicoline.dk, såfremt levering udenfor Danmark ønskes).

Bestilling:

Medicoline.dk har åbent 24 timer i døgnet – dog håndteres bestillinger og henvendelser mandag-torsdag i tidsrummet 9.00 – 14.00 og fredag i tidsrummet 9.00-13.00.

Betaling:

Hos os kan du betale med VISA/Dankort, VISAElectron, MasterCard og MobilePay Online.

ViaBill – Del Din Betaling Op

Gennem ViaBills fleksible betalingsløsning kan du som kunde nemt, sikkert og billigt dele din betaling op. Nem oprettelse: Hurtig og enkel proces for at oprette en ViaBill-konto.

Betaling i rater: Ved gennemførsel af dit køb med ViaBill betaler du, som det er bedst for dig – med opdeling i op til 24 rater uden skjulte gebyrer og renter. Deler du din betaling op i blot 4 rater – er der ingen omkostninger for dig som kunde. 
Ved at tilbyde ViaBill som betalingsmulighed, ønsker vi at give dig større økonomisk fleksibilitet og en mere behagelig shoppingoplevelse.

Du kan læse meget mere om ViaBill lige her.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fragt:

Dine pakker bliver sendt med Pakke tracking. Husk, at du også kan vælge at få dine pakker sendt til din arbejdsplads.

Din bestilling afsendes generelt hurtigst muligt og senest inden for 2-3 hverdage. Skulle leveringen mod forventning blive forsinket, vil du blive kontaktet.

Fri fragt for køb over 899,00 DKK i Danmark.

GLS – Pakkeshop: 55,00 DKK
GLS – Omdeling til erhverv: 52,00 DKK
DAO – Pakkeshop: 55,00 DKK

Fortrydelsesret:  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@medicoline.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur.

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, kan ikke fortrydes.

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varer skal sendes retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Medicoline  ApS
Søndre Viaduktvej 11
DK-4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Pakker sendt uden omdeling eller per efterkrav afhentes/modtages ikke.

Reklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du får varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation.

Du kan reklamere ved at kontakte kundeservice på: info@medicoline.dk
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse.

Varen sendes til:

Medicoline ApS
Søndre Viaduktvej 11
DK-4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Pakker sendt uden omdeling til pakkeshops, afhentes ikke. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt dine kontaktinformationer.

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte salg@medicoline.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik:  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Medicoline ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på medicoline.dk er Medicoline ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@medicoline.dk

 Standardfortrydelsesformular:

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Hent som PDF her  

Til:

Medicoline ApS
Søndre Viaduktvej 11
DK-4600 Køge
E-mail: info@medicoline.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.05.2024

 

Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop