Søg
Close this search box.
FAQ
Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

Ja, vores SKINlight lysterapimasker passer til alle, ung som gammel. Forskellen er valg af lysfrekvens som vælges ud fra det hudbehov der måtte være.

OBS: Lysterapi bør ikke anvendes af: Børn, gravide og ammende, epileptikere, lysallergikere, personer med øjensygdomme eller meget sensitive øjne, samt ved åbne sår.

Eller hvis man lider af følgende tilstande som:

Overaktiv skjoldbruskkirtel
Fotofobi
Melasma
Hudkræft
Diabetes (pga. nethinden i øjet forringes ved diabetes)

Ja, lysets bølgelængde har ingen påvirkning på filler.

Det røde lys er det som går dybest i huden og sætter godt gang i kollagen produktionen og blodcirkulationen, hvilket får huden til at arbejde hurtigere og dermed forny sig hurtigere.

SKINlight PLUS masken har NIR, nær infrarød som ekstra funktion, hvilket er yderst effektiv ved netop fine linjer og forfinelse af hudstrukturen.

SKINlight lysterapimaskerne skal som udgangspunkt bruges på ren og ny-renset hud. Cremer og serum skal påføres bagefter.

Dog kan en let fugtserum benyttes hvis man føler dette nødvendigt (må ikke være olieserum)

Ja og det er faktisk en super ide 🙂
Et eksempel kunne være: 20 min. rødt lys for kollagen boost, efterfulgt af 15 min. blåt lys til, at dulme rødme og sensitiv hud

Nej, der er ingen registrerede bivirkninger ved behandling med lysterapi. LED lyset som bruges i maskerne bliver ikke varmt og indeholder ikke UVA og UVB stråler, som er skadeligt for huden.

Frarådes dog til behandling af Melasma, da denne pigmentering reagerer negativt på lyspåvirkning!

Ja, absolut! Det er dem, som gør hele forskellen. Forklaring af farvefrekvenserne kan der læses mere om under selve produkterne:

SKINlight:

SKINlight lysfrekvenser

SKINlight PLUS:

SKINlight PLUS lysfrekvenser

SKINlight PRO:

SKINlight PRO Lysfrekvenser

Ja, helt bestemt!

Det blå lys har en fremragende effekt på, at afhjælpe urenheder samt forbedre følsom hud. Det blå lys justerer hudens talg-udskillelse, og bearbejder dermed effektivt urenheder og hudorme. Med andre ord: det blå lys dæmper betændelsestilstanden i huden. Den aktive og betændte hud vil falde til ro.

Også velegnet til sensitiv og ung hud.

Ja, absolut!

Alle steder hvor maskerne kan placeres, så den dækker det ønskede område, f.eks. hænder, ben, arme, brystparti, hovedbund osv.

Ja ingen problemer!

Lyset påvirker underhuden, og ikke muskulaturen som botox arbejder på.

Vi anbefaler dog, at vente med lysterapibehandlingerne til 1 døgn efter injektioner, så ikke  maskernes vægt, trykker for meget på de injicerede områder og botox´en risikerer at bevæge sig.

Ja, absolut!

Lysterapibehandling af huden er gavnligt for alle hudtyper. Det blå lys er bla. meget effektivt på en stresset hud, med røde plamager og afskalninger omkring næse og øjenbryn. Et typisk stress tegn, som ses hyppigt hos mænd.

Vi anbefaler at man holder øjnene lukket under behandling og ikke kigger længerevarende ind i LED dioderne.  

MEN lyser indeholder ikke de skadelige UVA/UVB stråler – så gør hvad der findes mest behageligt

SKINlight lysterapimaskerne er udstyret med Led dioder som har en meget lang levetid. Den testede levetid er ca. 3-4 år, men det afhænger meget af hvor meget eller hvor lidt maskerne benyttes.

Dette gælder også PRO versionen.

Alle SKINlight lysterapiprodukterne arbejder med naturlige lysbølger på specifikke bølgelængder, som meget præcist forbigår de skadelige UVA/UVB stråler. 

Ja, uden problemer.

De naturlige lysbølger som transmitteres til huden via LED-lysdioderne nedbryder ikke huden, men derimod opbygger huden indefra. Så lysterapi er kun en fordel.

Nej, lysterapibehandlingerne kan ikke fremprovokerer karsprængninger.

Maskerne behandler med naturlige lysbølger og indeholder hverken UVA/UVB stråler, som er de kendte syndere ift. karsprængninger..

SKINlight: 75mw/cm2 

SKINlight PLUS: 40-150mw/cm2 (Afhængig af benyttet lysstyrke og frekvens – NIR)

SKINlight PRO: 50mw/cm2

Gummimembranen ved øjnene er lavet ud af Organisk Silica Gel og er allergivenlig.

Skulle der mod forventning opstå en irritation ved membranen, kan disse let fjernes helt fra maskerne. Træk dem blot forsigtig ud fra deres rille og benyt SKINlight lysterapi uden membranen i stedet. En lun vatrondel kan lægges over øjet hvis man ønsker, men er ikke en nødvendighed.

Lysbølger er elektromagnetiske svingninger og bevæger sig meget hurtigt og med en hastighed på 300.000 km/s. Samtidig er bølgelængden meget lille og måles i det vi kalder nanometer (nm).
Øjet kan kun opfatte lys med bølgelængder mellem 400 nm og 800 nm, og lysets bølgelængde bestemmer den farve vi kan se. Farven ændres i takt med at bølgelængden ændres, ligesom farverne i en regnbue.
Lysbølgerne interagrerer med det biologiske system i huden, kaldet fotobiostimulation. Det kan sammenlignes med den måde en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse, den såkaldte fotosyntese.
 
Det røde lys har den højeste bølgelængde (nm) og trænger dybest ned i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i bindevævet. Denne bølgelængde vil også øge produktionen af collagen i huden og den generelle tilstand af bindevævet forbedres.
 
De grønlige/gule frekvenser bruges til at regulere pigmenteringen i huden. Grønne frekvenser absorberes af pigmentcellerne, der findes i det inderste lag af overhuden (kaldet basal-laget), og som producerer melamin.
I det “dermale” lag, lige under det “basale”-lag i huden, vil den grønne frekvens stabilisere melaminproduktionen, ligesom det. 
 
De blålige frekvenser interagerer med bakteriernes essentielle molekyler (kaldet Porphyrines), og fungerer ved at indfange disse molekyler og eliminere dem, så bakterierne dør og hudinflammationen dermed mildnes.
 
Det infrarøde lys (NIR) påvirker hudens overflade og de dybere hudlag, hvor det infrarøde lys opvarmer hudens væv indefra og får lysbølgerne til at trænge dybere ned i huden. Dette stimulerer kollagen produktionen og giver ydermere en opstrammende effekt.

Blodcirkulationen fremmes og iltningen af huden forbedres.

Derudover hjælper NIR kroppen med at udskille toksiner samt balancerer kroppens kortisol niveau (kroppen primære stresshormon).

NIR går ud over den synlige frekvens og vi kan derfor ikke se den med det blote øje, som vi kan med de andre frekvenser.

OBS: Kombinere din lysbehandling med NIR infrarød og opnår en dybere effekt af behandlingen.

Nej, vi anbefaler ikke at bruge maskerne og lysterapi hvis man har diagnosen melasma. Melasma reagerer ikke kun på UV stråler men lys i det hele taget. Derudover kan melasma forværres ved selv lav varme.
Vores SKINLIGHT lysterapimasker lyser jo med dioder (ikke UVA/UVB) og eftersom masken ligger tæt til huden afgives der også en lille behagelig lune til ansigtet.
 
Direkte lys og direkte varme er “no-go” ved denne diagnose.

 

Et lille tip: brug solskygge i stedet for solhat om sommeren, så hoved kan komme af med varmen og ikke lukkes inde.
Rødt lys: 8333 Lux

Blåt lys: 6666 Lux

Grønt lys: 25000 Lux

Lilla lys: 13333

Cyan lys: kan ikke måles da det er en blanding af flere lysstyrker

Gul/Lyse grønt lys: 33333 Lux

Hvidt lys: 40000 Lux
(OBS: Nogle kalder også dette lys for “Laser” lys, MEN lyset har intet med lPL eller anden laserform at gøre)

Ja bestemt.

Det røde lys kombineret med NIR Nær infrarød, har vist gode resultater på netop aknear og arvæv i det hele taget.

Eksempler heraf kan se i vores før – og efter menu her: Før og efter billeder

Ja, det har vi nemlig!

Vores “Før – og Efter” galleri består udelukkende af billeder fra egne kunder og deres oplevelser.

Vi har igennem de seneste 5 år indsamlet dokumentation og validens for, at vores lysfrekvenser virker.

Begge vores masker og Pro enheden benyttes på klinikker og uddannelsessteder landet over.

Se vores “Før- og Efter” billeder her: Før – og efter Galleri

Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop